fbpx Na vsebino


Vstop v našo stavbo je mogoč samo po predhodni telefonski najavi na 02 729 18 11 ali telefonski številki ambulante izbranega zdravnika / zobozdravnika. Pacienti naj se za za točen delovni čas ambulante obrnejo na sprejem zdravstvenega doma. Hvala za razumevanje.

PRIPOROČILA ZA OBRAVNAVO PACIENTOV V VSEH DEJAVNOSTIH NA PRIMARNEM NIVOJU V FAZI UMIRJANJA EPIDEMIJE

VPRAŠALNIK ZA PREVERJANJE ZDRAVSTVENEGA STANJA PACIENTOV PRED OBRAVNAVO V AMBULANTI* (vsa vprašanja se nanašajo tudi na obdobje preteklih 14 dni):

ZBIRANJE PRIJAV ZA CEPLJENJE PROTI COVID-19

Od ponedeljka, 11. januarja 2021, bomo tudi v ZD Lenart zbirali prijave za cepljenje proti COVID-19. Prijave se bodo zbirale preko telefona, za to se bo vzpostavila posebna telefonska številka, ki bo delovala po spodaj navedenem razporedu. Prijave zbiramo za paciente tistih izbranih osebnih zdravnikov, ki delujejo v Upravne enote Lenart. Pacienti bodo o terminu cepljenja obveščeni, ko bomo iz Ministrstva za zdravje prejeli cepivo za njihovo starostno skupino. Paciente prosimo za strpnost, saj bo trenutno za naročanje samo ena telefonska številka in ena oseba.

PRIJAVE SE BODO ZBIRALE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 02 729 18 79

Ponedeljek:    Torek:  Sreda:  Četrtek:  Petek:  
  08.00 – 16.00  08.00 – 17.00  08.00 – 17.00   08.00 – 17.00  08.00 – 13.00

Malica med 11.30 – 12.00

Klavdija Dvoršak, dipl. m. s.
Pomočnica direktorja za nego

Pozdravljeni radovedneži!

RAFKO

Vem, da vas zanima kdo je zdaj ta Rafko in kaj poče v Zdravstvenem domu Lenart. Da, tudi malce nenavadno je, da se tak velik nosorog sprehaja po zdravstvenem domu in deli zdravstvene nasvete. Ampak naj vas moj videz ne zavede – četudi sem videti ogromen in okoren imam tudi svoja čustva. Sem nežen in razumen. Sem neomajno zvest – v mojem primeru Hipokratovi zaprisegi, ki se ji vsi zdravniki zaobljubimo. Skrb za paciente je na prvem mestu! In ravno to je moja naloga. Skrbim, bdim in varujem moje pacientke in paciente – tiste, ki so se šele začeli kobacati, tiste, ki rišejo po stenah kuhinje in tudi tiste, ki ne radi jedo špinačo. Vsi ste moji pacienti! Vsem bom poskušal pomagati po mojih najboljših močeh in verjemite, moja moč je izjeeeemna!

Je pa eno: vse, kar je v življenju najbolj pomembno je dobra družba, dobra hrana in gibanje v naravi z vašimi najbližjimi. Vse to je zmagovalna kombinacija za zdrav življenjski slog. Postani zmagovalec! Pomagal ti bom z raznimi nasveti, da boš tudi ti lahko postal zmagovalec svojega življenja.

Na vrh