fbpx Na vsebino


Vstop v našo stavbo je mogoč samo po predhodni telefonski najavi na 02 729 18 11 ali telefonski številki ambulante izbranega zdravnika / zobozdravnika. Obveščamo vas, da v času dopustov, torej od junija do konec septembra, splošni zdravniki delajo po spremenjenem delovnem času. Pacienti naj se za za točen delovni čas ambulante obrnejo na sprejem zdravstvenega doma. Paciente obveščamo, da delajo zobozdravstvene ordinacije
 po spremenjenem režimu. V kolikor ste imeli termin pregleda v času razglešene epidemije, vas prosimo, da počakate, da vas POKLIČEMO in vam sporočimo nov termin za pregled. 
 
Hvala za razumevanje.

NAVODILA IN OBRAZCI

DOPIS - PRIPOROČILA ZA OBRAVNAVO PACIENTOV V VSEH DEJAVNOSTIH NA PRIMARNEM NIVOJU V FAZI UMIRJANJA EPIDEMIJE

PRIPOROČILA ZA OBRAVNAVO PACIENTOV V VSEH DEJAVNOSTIH NA PRIMARNEM NIVOJU V FAZI UMIRJANJA EPIDEMIJE

VPRAŠALNIK ZA PREVERJANJE ZDRAVSTVENEGA STANJA PACIENTOV PRED OBRAVNAVO V AMBULANTI* (vsa vprašanja se nanašajo tudi na obdobje preteklih 14 dni):

ODJAVNI OBRAZEC POTRJENEGA PRIMERA OKUŽBE S SARS-CoV-2

 

5. Tek Slovenskih goric

18. 06. 26
Ustvarjeno: 26 junij 2018

Na Dan državnosti, 25. junija 2018, se je ekipa ZD Lenart tudi letos s svojimi preventivnimi delavnicami in akcijami, ki se izvajajo v okviru Centra za krepitev zdravja, predstavila na 5. teku Slovenskih goric. Zainteresirani javnosti je reševalec Matic Arnejčič razkazal notranjost reševalnega vozila,  Jasmina Lah Vreča in Klementina Krajnc sta predstavili program Svit, podali kar nekaj preventivnih nasvetov in svetovali o meritvah krvnega tlaka in krvnega sladkorja. Tanja Borko in Otilija Verbošt Škof sta predstavili program Zora in Dora in kako si samopregledovati dojke. Ksenija Škerbot je predstavila ščetkanje medzobnih prostorov s Curaprox ščetkami, ki jih je doniral Curaprox, prišel je tudi Rafko, maskota Zdravstvenega doma Lenart.

Na vrh